Kennisbijeenkomsten

Al onze vestigingen organiseren kennisbijeenkomsten. Tijdens informele bijeenkomsten wordt u door een van de juristen bijgepraat over een sprekend, actueel onderwerp. U bent van harte welkom!

Kennisbijeenkomst actualiteiten arbeidsrecht in de zorg in 's-Gravenhage

28 september 2017 - vestiging 's-Gravenhage

Op donderdag 28 september 2017 organiseert Capra Advocaten in 's-Gravenhage een kennisbijeenkomst over de actualiteiten rondom het arbeidsrecht in de zorg. Tijdens deze interactieve bijeenkomst praten Jan Wesseling en Tom Koomen u bij over de Wkkgz, de Onregelmatigheidstoeslag en een aantal uitspraken over ontslag op staande voet na het onbevoegd inzien van het Elektronisch Patiëntendossier.

Kennisbijeenkomst Privacy in 's-Gravenhage

19 oktober 2017 - vestiging 's-Gravenhage

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe privacy-wetgeving. Deze regels gelden ook voor P&O-medewerkers. Capra Advocaten organiseert op 19 oktober 2017 een kennisbijeenkomst over dit onderwerp. Relaties van Capra Advocaten zijn van harte welkom. Meer informatie volgt, maar u kunt zich nu al inschrijven voor deze bijeenkomst.

Kennisbijeenkomst actualiteiten in Ridderkerk op 2 november 2017

02 november 2017 - vestiging

Wilt u op de hoogte blijven van alle relevante ontwikkelingen in het arbeids- en ambtenarenrecht? Kom dan op donderdagmiddag 2 november naar de kennisbijeenkomst van Capra Advocaten in Ridderkerk. Jan-Paul van Zanten en Paula Berends praten u graag bij over de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren, recente rechtspraak en het Huis voor de Klokkenluiders.

Kennisbijeenkomst actualiteiten arbeidsrecht in Utrecht

16 november 2017 - vestiging

Op donderdag 16 november organiseert Capra Advocaten een kennisbijeenkomst voor de regio Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst praten Marion Kolijn-van der Merwe en Jacobien Frederix-Gianotten u bij over de Normalisering en andere actuele onderwerpen.

Zoeken